Helfoliering / Delfoliering av bil i Bergen

Foliering er en ny teknologi som er kommet for å bli! Å utføre helfoliering av bilen er et godt valg istedet for å lakkere, og langt enklere å bytte.

En grei måte for beskytte original lakk, og å gjøre bilen din unik. Vi har et bredt utvalg av vinyl slik at du kan bytte farge på bilen din når du ønsker. Bytt farge på bilen din raskt og rimelig, uten at den må omlakkeres. Foliering kan gjøres om, så du kan få bilen tilbake til den opprinnelige tilstanden senere hvis du vil. Folieringen beskytter den opprinnelige lakken fra solskader og lett slitasje. Hvis du ikke vil ha en full foliering, kan du tilpasse folieirngen f.eks. ved å foliere sidespeilene, grillen eller taket.

Spesialdesign med foliering

Du er unik, og det er ingen grunn til at ikke bilen din skal være det samme. Med folieringer kan du skape ditt personalige uttrykk, enten du ønsker bilde av kjæledyret, favoritt maleriet eller noe unikt du har designet selv. Du kan også bruke en trykt foliering til å reklamere for bedriften din og øke sjansene dine til å kapre nye kunder. Foliering av biler er en flott måte å eksponere bedriften din og tjenestene dine til potensielle kunder i tillegg til å gjøre bedriften din mer kjent mens du er på farten.

Forskjellige folier som vi tilbyr våre kunder:

Glans folie:

En populær type folie, den kan leveres med eller uten metalic effekt.

Det finnes svært mange forskjellige varianter av blanke farger som man kan bruke for å bytte bilens originale farge. Du kan velge en farge som er ganske lik original fargen, eller du kan velge en farge som ikke finnes hos bilprodusentene. Blank farge kan også brukes ved foliering av tak som f.eks sort blank for en imitasjon av panoramatak eller en helt hvit blank farge, som ikke kan sammenlignes med fabrikk lakk, som ofte har en gulaktig effekt.

Matt folie:

Den aller første matte fargen som kom på markedet var matt svart. Denne er fremdeles veldig populær blant bilister. I dag finnes det over 100 forskjellige matte farger. De nyeste av de matte fargene som har kommet på markedet er matt metalic. Denne fantastiske kombinasjonen viser frem alle linjene på bilen og gjør de skarpere. Denne fargen virker annerledes på forskjellige tidspunkter og årstider. Det finnes også spennende sateng farger, som er en mellomting mellom blank og matt. Denne gir bilen et mer aggressivt og råere utseende.

Strukturert folie:

Det finnes et bredt utvalg av strukturert folie, som ligner på forskjellige materialer som karbon, børstet aluminium, skinn (krokodille, slange). I tillegg finnes et stort utvalg av folier med imitasjon av tre.

Blant de mest populære strukturert foliene er karbon, som er en av favorittene blant eiere av sportsbiler. Denne folien imiterer det letteste materialet som brukes i autosport. Karbon folie brukes oftest ved foliering av panser, tak, diffusør på bak fanger, spoiler etc.